Categorie: Administraţie

sgu ploiestiLa mai bine de o lună de când Consiliul de Administraţie de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti fusese suspendat, printr-o decizie a instanţei de judecată, societatea administraţiei locale are acum un nou for decizional. Adunarea Generală a Acţionarilor a numit, în această săptămână, un nou CA interimar, care va avea un mandat de patru luni şi sarcina de a menţine pe linia de plutire o societate confruntată cu mari probleme financiare în ultimul an.

Suspendarea vechiului for de conducere a fost decisă de instanţă, măsura fiind una provizorie, într-un dosar intentat de o candidată care fusese respinsă. Aceasta a susţinut că, în momentul în care AGA a stabilit componenţa, nu s-a ţinut cont de ordinea candidaţilor rezultată în urma selecţiei dosarelor, selecţie făcută de o comisie stabilită de Consiliul Local Ploieşti, pe baza unor evaluări făcute de o societate independentă contractată de municipalitate.

Din Consiliul de Administraţie interimar fac parte Ana Maria Şerban, Angela Stanciulescu, Georgiana Bianca Radu, Nicolae Oprea şi Ionuţ Creţu, conform deciziei AGA care a fost publicată pe site-ul SGU Ploieşti. Acelaşi document stabileşte că acest for va avea un mandate de patru luni, care s-ar putea încheia mai devreme în eventualitatea în care litigiul din instanţă s-ar putea finalize între timp.

Back To Top