Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

asfaltare 1Consiliul Judeţean Prahova continuă în 2018 programul de reabilitare a şoselelor pe care instituţia le are în administrare. După mai bine de 140 de kilometri de drumuri judeţene asfaltaţi în ultimii doi ani, CJ intenţionează turnarea de covoare asfaltice, în următoarele luni, pe încă 70 de kilometri.

Licitaţia a fost lansată în această săptămână, a anunţat preşedintele instituţiei, Bogdan Toader. Acesta a precizat că, pentru a evita unele blocaje, s-a luat decizia ca aceste tronsoane propuse pentru reabilitare să fie împărţite pe trei sectoare, urmând să fie semnate, automat, tot atâtea contracte de lucrări. Valoarea totală alocată, pentru cele trei zone, este de 8,4 milioane de lei, a mai anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Dacă procedura de selecţie nu va fi întârziată de contestaţii, sunt toate şansele ca aceste contracte de lucrări pentru turnarea de covoare asfaltice să fie semnate undeva în prima parte a verii, iar lucrările să se finalizeze în toamnă.

Back To Top