Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre birou primarPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, efectuează în aceste zile o vizită peste hotare, în Norvegia, principala temă a acestei deplasări vizând modul în care nordicii se ocupă de gestionarea deşeurilor. Mai exact, miza e legată de reciclarea gunoaielor şi modalităţile de transformare a lor în energie.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei ploieştene, primarul Dobre este însoţit de consilierul său personal Eugen Prună, cei doi urmând să poarte discuţii cu autorităţile norvegiene pe tema generării de agent termic cu ajutorul deşeurilor.

Această vizită peste hotare vine în contextul în care autorităţile prahovene au anunţat în această săptămână că lucrările la noua staţie de tratare mecano-biologică a deşeurilor, construită lângă Ploieşti, au intrat în linie dreaptă. Această investiţie, realizată din fonduri europene, completează actualul circuit pentru managementul deşeurilor, care includea până acum staţii de transfer şi de sortare, ţinta finală fiind de reducere a cantităţilor depuse în rampele clasice. Pe lângă procesul de sortare şi valorificare a deşeurilor reciclabile, completat în viitorul apropiat cu procedura de tratare mecano-biologică, autorităţile caută acum soluţii ca deşeurile rămase, în loc de a fi aruncate la groapă, să fie transformate în sursă de cogenerare a energiei termice.

Back To Top