Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sp CFR PloiestiMinisterul Transporturilor nu a transmis doar Primăriei Ploiești propunerea de a prelua Spitalul CF, din cartierul Vest. O astfel de adresă a ajuns și la Consiliul Județean Prahova, care și-a dat acordul de principiu, în acest sens.

Consiliul Județean Prahova a anunțat că a primit o adresă de la Ministerul Transporturilor prin care i se solicită preluarea în administrare a Spitalului General C.F. Ploiești. Anterior, Primăria Ploiești făcuse un anunț similar (VEZI DETALII).

"Ținând cont de atribuțiile în domeniu ale Consiliului Județean, acesta poate asigura din fonduri publice sumele necesare funcționării optime a spitalului prin plata utilităților și asigurarea fondurilor pentru eventuale reparații și dotări suplimentare cu aparatură medicală de specialitate, menținând în acest fel calitatea actului medical la un nivel ridicat. Astfel, ca răspuns la solicitarea primită, Consiliul Județean Prahova a transmis un acord de principiu privind această posibilă preluare în administrare a Spitalului General C.F. Ploiești, urmând ca în prima ședință organizată de Consiliul Județean să se supunăaprobării această solicitare a Ministerului Transporturilor.  Prin această măsură se dorește ca acest spital,  care a asigurat de-a lungul timpului servicii medicale de înalt profesionalism, să rămână funcțional și să asigure continuitatea actului medical la standarde înalte,atât pentru cadrele medicale angajate, cât și pentru pacienți", a transmis conducerea CJ Prahova.

Back To Top