Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre birou primarPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, semnează o scrisoare distribuită în aceste zile ploieştenilor, în care anunţă că în "cel mult două săptămâni programul de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare va demara". Edilul în critică în termeni foarte duri pe reprezentanţii PSD şi ALDE, cei care deţin majoritatea în forul legislativ local, spunând că aceştia au generat blocajul acestui serviciu public din ultimii doi ani şi jumătate.

 

În motivarea adusă, edilul argumentează că acest blocaj a început în 2015, când PSD avea primarul interimar, iar cele două formaţiuni politice deţineau de asemenea majoritatea în Consiliul Local. Dobre susţine că în momentul în care a devenit primar nu a găsit nicio documentaţie pregătită pentru scoaterea la licitaţie a acestui serviciu. Ajungând cu discursul mai aproape de zilele noastre, el îi acuză tot pe consilierii PSD şi ALDE că i-au blocat propunerea de declarare a unei stări de alertă, care ar fi permis, în viziunea primarului, semnarea unui contract prin încredinţare directă, asta cu toate că ulterior Agenţia Naţională de Achiziţii Publice a confirmat că această încredinţare se poate face şi fără a fi declarată starea de urgenţă.

„Acest contract trebuia încheiat de administraţia PSD în 2015. Din păcate, chiar şi după un an de zile, în 2016, când am fost ales primar al municipiului, nu era demarată vreo procedură pentru această licitaţie. Din acest motiv decizia mea a fost să fac primii paşi pentru organizarea licitaţiei. Blocaj din nou! De data aceasta de la Guvernul PSD-ALDE care a schimbat legislaţia de achiziţii publice şi a emis normele de aplicare abia după câteva luni de zile. În final am reuşit să public caietul de sarcini la 1 iulie 2017. Au urmat perioade lungi de evaluare şi contestare, deloc întâmplătoare, astfel încât nici în acest an să nu avem contractul atât de necesar municipiului nostru. Am încercat să merg pe o altă cale, justificată de numeroasele sesizări legate de muşcăturile de căpuşe venite de la dumneavoastră: declanşarea stării de alertă. Având majoritate, PSD şi ALDE au blocat şi această procedură decizând ca noi, ploieştenii, să rămânem în poziţia de victime sigure pentru boli precum Lyme sau West Nile. Aceasta este realitatea crudă creată de voinţa majorităţii care conduce oraşul şi care urmăreşte doar să mintă şi astfel să adune voturi” , se arată în mesajul transmis de Adrian Dobre ploieştenilor. „Pentru că nu suntem singurul oraş în această situaţie, Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP) ne-a permis să aplicăm o procedură extraordinară, cea de negociere directă”, a mai afirmat Adrian Dobre.

„Îmi cer scuze pentru disconfortul creat şi vă asigur de toată buna mea credinţă şi de toată determinarea mea pentru a continua efortul de a-i convinge pe cei din PSD şi ALDE să facem ceea ce e bine pentru ploieşteni, lăsând politica deoparte. În acelaşi timp, vă promit că nu mai tac! Nu am reacţionat la niciuna din minciunile şi dezinformările pe care le-au propagat în spaţiul public, tocmai pentru a nu-i «deranja» sau irita. Am tăcut 2 ani sperând că, lăsând eu de la mine, ei vor înţelege să mă sprijine să scoatem oraşul din dezastrul pe care tot cei de la PSD şi ALDE l-au creat în mandatul 2012-2016”, se încheie scrisoarea primarului, în care se specifică faptul că toate costurile pentru tipărire şi distribuire au fost suportate de PNL, fără a implica în vreun fel bugetul local.

Decizia de semnare, în procedură rapidă, a unui contract pe perioadă limitată, până la finalizarea licitaţiei, vine în contextul în care procedura de selecţie este blocată de o contestaţie în instanţă. Promisiunea primarului că în maxim două săptămâni vor începe stropirile vine după ce, săptămâna trecută, Adrian Dobre estima tot un termen de circa 14-20 de zile.

Back To Top