Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

drum auchan jumbo bogdan toaderŞoseaua construită de Consiliul Judeţean Prahova, în parteneriat cu Primăria Blejoi, pentru asigurarea unui nou acces dinspre Ploieşti în Drumul Naţional 1, în zona Podul Înalt, va fi gata până la finele lunii iulie a acestui an, a anunţat preşedintele CJ, Bogdan Toader. Într-o postare pe pagina de Facebook, acesta a anunţat că a făcut ieri verificări pe teren şi că lucrările sunt în grafic, precizând că noua şosea este gândită să fluidizeze traficul rtuier în zona ieşirii din Ploieşti spre DN1 sau DN72.

Preşedintele Consiliului Judeţean le-a mulţumit oamenilor care, convinşi de reprezentanţii Primăriei Blejoi, au fost de acord să doneze terenurile pe care se face investiţia, în contextul în care o parte din aceste suprafeţe se afla în proprietate privată. „Amenajarea drumului de legătură între DJ 156-DN1, Cartier Parc-Blejoi va fi finalizată până la sfârșitul lunii iulie. Drumul, de utilitate județeană, este realizat prin parteneriat al Primăriei comunei Blejoi cu Consiliul Județean Prahova, primind finanțare și de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin programul PNDL. Acesta va asigura fluidizarea traficului dinspre Ploiești spre zona comercială și Brașov. Menționăm contribuția foarte importantă a cetățenilor care au înțeles necesitatea acestui proiect și au donat terenurile avute în proprietate spre folosință publică”, a afirmat Bogdan Toader.

Noua şosea va porni din Drumul Judeţean 156, care se suprapune pe şoseaua Gheorghe Grigore Cantacuzino a Ploieştiului. De aici, drumul trece prin sensul giratoriu existent în apropiere de intrarea spre magazinele Auchan şi Jumbo, apoi merge paralel cu DN1, până undeva în spatele centrelor comerciale, unde a fost amenajat un sens giratoriu care va permite accesul în drumul naţional. De aici, şoferii îşi pot continua drumul pe DN1, fie spre Bucureşti, fie spre Valea Prahovei, cu acces, mai departe, şi spre Valea Teleajenului.

Back To Top