Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parcuri vizita lucru raul petrescuStarea locurilor de joacă din municipiu ajunge deseori în atenția publică, din cauza sesizărilor venite din partea cetățenilor. Până și cele mai mari astfel de parcuri din Ploiești au nevoie de intervenții urgente.

În urma vizite de lucru efectuate vineri, în diverse cartiere din municipiu, împreună cu reprezentanți ai SGU, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, Raul Petrescu,  a inventariat principalele lucrări care trebuie efectuate în spațiile de joacă. Acesta a constatat că, în mai multe părculețe pentru copii, se impune înlocuirea suprafeței anti-traumă, montarea unor pavele, suplimentarea numărului de băncuțe, dar și asanarea gardului viu.

"Reprezintă principalele necesități în aceste arealuri", a spus Raul Petrescu, despre intervențiile amintite.

Printre locurile de joacă în care s-au constatat asemenea lipsuri se numără două dintre cele mai mari din Ploiești, respectiv cel din parcul Mihai Viteazul și cele de la Sala Sporturilor. De asemenea, pe lista spațiilor care ar avea nevoie de reparații se mai regăsesc locurile de joacă din zona Cameliei - Brumărelelor și cel de pe str. Lacul Bâlea.

Back To Top