Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

pasaj marasesti inaugurareAdministraţia ploieşteană vrea să angajeze o casă de avocatură care să reprezinte Primăria în zece procese considerate complexe sau care generează un uşor conflict de interese pentru propriii jurişti. Opt dintre aceste litigii vizează drepturi băneşti solicitate de angajaţi, în vreme ce ultimele două au fost intentate de firma Strabag, cea care a realizat aşa-zisul pasaj Mărăşeşti, construit peste calea ferată, în prelungirea străzii cu acelaşi nume, în vecinătatea Gării de Vest.

SC Strabag SRL, societatea care a construit podul rutier care asigură ieşirea înspre DN1 prin vestul municipiului, a deschis două litigii, solicitând, în total, aproape 16 milioane de lei de la bugetul local. Este vorba despre dosarul 6904/105/2017, în care constructorul cere aproape 3,8 milioane de lei, reprezentând penalităţi de întârziere, şi dosarul 9086/105/2017, vizând pretenţii - costuri suplimentare, cu o valoare de peste 12,1 milioane. Ambele se judecă la Tribunalul Prahova. Potrivit unor informaţii care circulă la nivelul Primăriei Ploieşti, se pare că aceste litigii ar fi fost declanşate după ce reprezentanţii societăţii au considerat că municipalitatea a blocat în mod nejustificat suma depusă la începerea proiectului European sub formă de garanţie de bună execuţie.

Pentru cele două procese, autorităţile au considerat că este o complexitate care depăşeşte pregătirea juriştilor proprii, solicitând contractarea de servicii de asistenţă juridică. Restul de opt litigii aflate pe aceeaşi listă sunt între Primărie şi salariaţii din instituţie sau structurile subordonate, care solicit drepturi băneşti, aici considerându-se că angajaţii Direcţiei Juridice ar fi puşi într-o ipostază ingrată, nevoiţi să apere interesele instituţiei publice deşi ar fi avantajaţi în ipostaza în care sindicatul ar câştiga litigiile.

Proiectul de hotărâre a fost propus în dezbatere la şedinţa de miercuri a Consiliului Local, însă a fost respins la vot. Consilierii de la PSD şi ALDE, cei care deţin majoritatea în forul legislativ, au argumentat că la Direcţia Juridică lucrează nouă persoane şi că, în viziunea lor, nu s-ar justifica aducerea unui ajutor din exterior.

Back To Top