Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

halele centralePentru că proiectul de reconstruire a platoului Halelor Centrale e blocat de probleme juridice, generate de faptul că în această piaţă există mai multe societăţi care sunt proprietare pe chioşcuri şi cel puţin una refuză evacuarea, autorităţile ploieştene încearcă demararea procedurilor pentru declararea de utilitate publică a acestui obiectiv. În traducere liberă, asta s-ar transforma într-un soi de expropriere, care, în teorie, le-ar permite celor de la SC Hale şi Pieţe să înceapă lucrările fără să mai aştepte acordul tuturor acestor societăţi.

Prima tentativă a fost făcută în şedinţa de miercuri a Consiliului Local Ploieşti, când a fost propus spre dezbatere un proiect de hotărâre care viza declararea utilităţii publice. Documentul nu a primit viza de legalitate din partea secretarului municipiului şi nici avizul Direcţiei Juridice, argumentul fiind că nu autorităţile locale pot lua această decizie, ci Guvernul sau cel puţin Consiliul Judeţean. În consecinţă, viceprimarul George Pană a propus o modificare a proiectului de hotărâre, în sensul schimbării din "declararea de utilitate publică" în "începerea demersurilor pentru declarare...". Juriştii au solicitat un timp pentru a studia noua propunere, iar părţile au convenit să se întâlnească din nou luni, într-o altă şedinţă a Consiliului Local. Ulterior, viceprimarul a confirnmat că, după eventuala adoptare a acestei hotărâri, vor începe demersurile pe lângă Consiliul Judeţean.

Totuşi, rămâne de văzut în ce măsură reglementările în vigoare permit începerea acestui proiect chiar şi fără acordul tuturor proprietarilor, în condiţiile în care legea care vizează posibilitatea de efectuare a exproprierilor în interes public stabileşte explicit cazurile vizate, iar construirea unei pieţe agroalimentare nu figurează printre ele. Totuşi, dacă autorităţile ploieştene vor găsi o soluţie legală, va fi depăşit un blocaj care durează de mai bine de jumătate de an, ceea ce ar putea permite relocarea comercianţilor şi ulterior începerea lucrărilor de demolare şi apoi de construire a noii pieţe.

Back To Top