Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobe alexandri nicolae conf 17 05 18Coincidenţă sau nu, imediat ce a schimbat partidul, directorul de la TCE Ploieşti a devenit un nenorocit. Cel puţin asta am putea deduce, exagerând puţin, din declaraţiile făcute de primarul municipiului. Dincolo de glume, apartenenţă sau contre politice, primarul Adrian Dobre a criticat conducerea TCE, cu prilejul unei întâlniri cu reprezentanţii presei locale programate marţi, în care a spus că reprezentanţii societăţii de transport au greşit în momentul în care au convenit cu sindicaliştii să majoreze salariile, într-o perioadă în care operatorul are mari probleme financiare.

Adrian Dobre l-a criticat pe directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, pentru că a acceptat solicitările angajaţilor de majorări salariale, în timpul discutării noului contract colectiv de muncă, într-un moment în care sindicaliştii ameninţau cu greva. Edilul mai aminteşte că administraţia locală comandase un audit extins la firma de transport public şi spune că orice decizie a conducerii executive ar fi trebuit luată abia după primirea respectivului raport.

„Am intrat în posesia unui contract colectiv de muncă semnat de conducerea TCE şi sindicate cu o serie de majorări. Am avut deja o serie de discuţii şi am solicitat Consiliului de Administraţie să facă o şedinţă de urgenţă pentru a vedea exact care este situaţia cu acest contract colectiv de muncă, deoarece prevede o serie de majorări salariale. Pe lângă acest contract există şi un protocol care prevede majorarea cu 5% a salariilor. Solicit o analiză asupra acestor lucruri, pentru că, atunci când a fost aprobat bugetul societăţii de transport, acest buget nu avea o stablire clară a unor majorări salariale în interiorul bugetului respectiv. În conformitate cu legislaţia în vigoare, articolul 58 din legea bugetului, se spune foarte clar că trebuie să ai, atunci când faci majorări salariale, aceste prevederi bugetare ca să poţi să acoperi majorările respective. Este interesant modul în care s-a făcut această negociere. În Consiliul de Administraţie nu s-a făcut nicio prezentare a negocierilor respective. Mai ales într-o perioadă în care cred că era absolut normal să vedem şi rezultatul analizei economico-financiare făcute de firma Pricewaterhouse Coopers“, a declarat Adrian Dobre, care a precizat că, din informaţiile sale, majorările salariale se vor aplica începând de la 1 august.

În replică, directorul TCE, Alexandri Nicolae, a explicat contextul în care au fost decise aceste majorări, amintind că fostul contract colectiv de muncă era expirat, ceea ce le permitea oricând angajaţilor să oprească activitatea. El a dat şi câteva exemple de venituri, afirmând că angajaţii TCE nu au salarii colosale. „Negocierea contractului colectiv de muncă a demarat în martie 2018, nu s-a finalizat până la expirarea vechiului contract de muncă. Acela a expirat în data de 7 mai. Nu am ajuns la un acord, ulterior sindicatul a apelat la medierea ITM-ului. Am continuat negocierile şi în final s-au acordat măriri salariale, nu aşa cum au cerut sindicatele, ci doar de 5%, care acoperă rata de inflaţie, şi s-au renegociat nişte sporuri cu precădere la personalul direct productiv, şi anume şoferii şi mecanicii. În medie, un şofer TCE câştiga înainte 1.990 de lei, iar acum va avea 2.420 de lei brut, la care se adaugă sporuri de maxim 70%, spor de vechime, spor de condiţii grele şi periculoase. Un şofer rămâne net cu până în 2.500-2.600 de lei. Dacă un şofer realizează ore suplimentare şi unii dintre ei lucrează sâmbăta şi duminica, pot ajunge la un salariu de 3.000 de lei net, dar nu 4.000-4.200 de lei, cum se vehiculează“, a arătat Alexandri Nicolae, directorul TCE.

Back To Top