Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti 2018 maiCu doar câteva zile înainte de începerea anului şcolar 2018-2019, Primăria Ploieşti nu numai că n-a finalizat lucrările din unităţile de învăţământ, dar în unele cazuri nici măcar nu are buget alocat pentru începerea lor. Pentru asta se caută, în prezent, fonduri, intenţia fiind ca în următoarele zile să fie propusă o rectificare bugetară, care pe lângă şcoli să vizeze şi spaţiile verzi şi transportul public, alte capitole bugetare care s-au epuizat înainte de intrarea în ultimul trimestru al anului.

 

Consilierii locali ploieşteni urmează să fie chemaţi, cel mai probabil înaintea datei de 15 septembrie, pentru a dezbate o rectificare a bugetului local pe 2018. Principalele trei capitole pentru care se caută cu disperare fonduri în aceste zile vizează lucrările la unităţile de învăţământ, cu un necesar de circa un milion de lei, asigurarea subvenţiei până la finele lunii pentru transportul public, circa 3 milioane, şi suplimentarea fondurilor pentru lucrările la spaţiile verzi efectuate de SGU, potrivit surselor noastre din Primărie.

La Servicii de Gospodărire Urbană se înregistrează întârzieri salariale de o lună, iar reprezentanţii societăţii reclamă că bugetul local pentru spaţii verzi al municipalităţii s-a epuizat, ceea ce înseamnă că Primăria nu va mai avea cum să dea comenzi şi că societatea va rămâne, dacă nu apare o suplimentare, fără principala sursă de venituri. În replică, primarul Dobre declara la începutul săptămânii că facturile de până acum sunt plătite la zi şi că SGU ar trebui să îşi crească încasările şi din alte surse, cum ar fi administrarea parcărilor, dar şi să ia măsuri de reducere a cheltuielilor.

Back To Top