Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Președintele Asociației "Prahova în Acțiune", conf. univ. dr. Mihai Apostolache, a anunțat că îl va propune pe avocatul Răzvan Toma Stănciulescu pentru preluarea acestei funcții și pentru a duce mai departe obiectivele organizației care, în numai câteva luni de la înființare, a cunoscut o evoluție remarcabilă și a reușit să deruleze proiecte cu impact semnificativ la nivelul comunității și pe planul administrației locale.

"Cineva spunea astăzi dimineață, în cadrul unei întâlniri, că este bine să formezi lideri, dar dacă nu dispui de foarte mult timp, să îi descoperi și să le pui la dispoziție cadrul de manifestare plenară. Astăzi am luat decizia de a oferi șansa de a conduce Asociația Prahova în Acțiune unui om care mi-a demonstrat în toată perioada de când a devenit membru și până în prezent că este un lider: Avocatul Răzvan Toma Stănciulescu", a anunțat conf. univ. dr. Mihai Apostolache, menționând că va rămâne în echipa asociației ca președinte fondator și coordonator al proiectului "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!", program gratuit de pregătire dedicat prahovenilor dornici să se implice în viața comunității locale, precum și aleșilor locali.
Adunarea Generală a Asociației "Prahova în Acțiune" se va reuni săptămâna viitoare pentru validarea propunerii lansate de actualul președinte.
Asociația "Prahova în Acțiune" a fost creată ca o platformă civică și a reușit, în câteva luni, să devină "o comunitate închegată, hotărâtă să realizeze lucruri mărețe în Ploiești și în județul Prahova Sunt mândru de acest proiect, sunt mândru de oamenii cu care am pornit acest proiect și de cei care s-au alăturat proiectului pe parcurs! Am dorit să arăt că se poate și altfel, că putem să susținem o cauză comună, că putem să aducem profesionalism, frumusețe, dinamism, căldură și bucurie în spațiul public", a mai punctat conf. univ. dr. Mihai Apostolache.
Pe lângă Programul "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!", în cadrul căruia, pe 16 noiembrie, va începe cea de-a șasea sesiune de cursuri, Asociația a mai propus și derulat, la nivel local, acțiuni precum "Târgul urban de ateliere" (VEZI DETALII), "LICEENI@WORK" sau "Tocuri pe biciclete".
Mai trebuie subliniat și că, datorită programului gratuit de pregătire "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!", conf. univ. dr. Mihai Apostolache a adus deja, în atenția opiniei publice, mai multe cazuri de abuzuri la nivelul administrațiilor locale din județ (vezi detalii AICI și AICI).

 

 

Back To Top