Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti a anunţat luni dimineaţă că a propus un proiect de hotărâre în Consiliul Local care să ducă la majorarea salariilor din această structură a administraţiei locale, rămasă în urma ca nivel al veniturilor după ce salariaţii din Primărie şi alte structuri subordonate au beneficiat de o majorare, cu 9,5%, începând din ianuarie.

Directorul RASP Ploieşti, Raul Petrescu, a ţinut luni o conferinţă de presă, în care a vorbit despre proiectul iniţiat, care, dacă va primi votul consilierilor locali, va aduce o majorare de 17% pentru subalternii săi.

"Având în vedere că în ultimul an şi jumătate nivelul de salarizare nu a mai suferit modificări la nivelul Regiei Autonome de Servicii Publice, s-a creat un dezechilibru financiar faţă de salariaţii din Primăria Ploieşti. Încercăm prin acest proiect de hotărâre să diminuăm acest decalaj. Chiar dacă va fi aprobat, nu vom ajunge la un nivel egalitar, doar se va reduce acest decalaj", a declarat, astăzi, directorul RASP Ploieşti. Raul Petrescu a mai afirmat că, în urma majorărilor salariale din restul administraţiei locale, Regia a rămas un fel de "Cenuşăreasă", anunţând şi că este dispus să le doneze subalternilor o parte din salariul său lunar dacă forul legislativ nu va aproba nivelul de salarizare propus.

Back To Top