Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a declarat marţi că se opune propunerii de majorare cu 17% a salariilor la nivelul Regiei Autonome de Servicii Publice, structură rămasă un pic în urmă, din punctul de vedere al veniturilor, faţă de alte structuri ale administraţiei ploieştene. Mai întâi să-şi facă datoria, apoi să ceară măriri de lefuri, a fost mesajul edilului.

"Când o să văd că RASP-ul îşi face datoria, că urmăreşte atent contractele pentru serviciile publice, atunci o să fiu de acord. Până atunci, din punctul meu de vedere e exclusă o astfel de discuţie", a declarat Adrian Dobre, reclamând că la Regia Autonomă de Servicii Publice, "din 120 de angajaţi, doar aproximativ 40 au un rol bine determinat".

Solicitarea fusese lansată luni de directorul Regiei, Raul Petrescu, acesta anunţând că a fost iniţiat un proiect de hotărâre a Consiliului Local, care să le aducă subalternilor o majorare de 17%, argumentând că, după creşterile salariale din administraţia locală aprobate în ianuarie, RASP a rămas o "Cenuşăreasă".

Back To Top