Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După ce a instalat, în urmă cu mai mulţi ani, camere de supraveghere video la unităţile de învăţământ sau în mai multe intersecţii intens circulate, majoritatea pe o tehnologie ajunsă între timp depăşită moral, Primăria Ploieşti visează la un sistem extrem de complex care să permită transmiterea şi stocarea de imagini atât din intersecţii şi şcoli, cât şi din pieţe sau de la platformele de depozitare a deşeurilor. Dispeceratul va fi amenajat la Poliţia Locală, iar pentru o parte din aceste componente se pot obţine fonduri europene, a anunţat astăzi primarul Adrian Dobre.

Primarul Ploieştiului a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că studiul de oportunitate şi cel de fezabilitate sunt în lucru, aşteptându-se ca variantele finale să fie livrate înainte de 15 martie. Va fi un sistem modular, a mai spus edilul, ceea ce înseamnă, în linii mari, că vor fi investiţii separate pentru unităţile de învăţământ, platformele menajere, punctele negre în care se aruncă gunoaiele sau pieţe, însă într-un final, când va ajunge la capacitatea maximă, întreg sistemul va putea fi gestionat dintr-un punct de comandă unic. Pentru o parte dintre aceste componente există şi varianta unor finanţări nerambursabile de la Uniunea Europeană, a adăugat Adrian Dobre.

"Se lucrează la studiul de oportunitate şi studiul de fezabilitate, pe 15 martie este termenul pentru prezentarea unui livrabil. Va fi un sistem modular, iniţial axat pe zonele aglomerate şi unităţile de învăţământ. Ne va oferi şi posibilitatea de a avea o monitorizare exactă a serviciilor publice, inclusiv în domeniul salubrităţii, ca să ştim clar, de exemplu, de câte ori pe săptămână a fost curăţată o zonă, eliminând eventualele subiectivităţi ale Regiei de Servicii Publice. Vor fi beneficii şi pe linia de siguranţă în şcoli şi de reducere a infracţionalităţii", a declarat primarul Dobre. "Studiul de fezabilitate ne va arăta precis şi care sunt soluţiile de finanţare. Pentru o parte a acestui sistem există varianta de atragere a unor fonduri europene, va trebui să vedem cum «îmbrăcăm» proiectul ca să respecte cerinţele", a completat acesta.

Back To Top