Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Ca să nu mai ajungem să vedem chiloţi şi eşarfe vândute la târgurile de toamnă cu produse tradiţionale sau prosoape de plajă şi săpunuri comercializate la festivalul medieval, administraţia ploieşteană anunţă că va propune un nou regulament privind comerţul stradal. Acesta va fi pus în dezbatere publică zilele viitoare şi urmează să aducă reglementări noi, a anunţat primarul Dobre, care s-a plâns că în prezent instituţia are puţine atribuţii în acest domeniu, convenţiile comercianţilor fiind aprobate de comisia internă de patrimoniu a Consiliului Local.

Noul regulament ar putea să fie publicat până vineri pe pagina de internet a Primăriei, în aşteptarea sesizărilor şi sugestiilor de la ploieştenii interesaţi, a declarat astăzi Adrian Dobre. Neoficial, măsura, presupunând că ar fi aprobată de Consiliul Local, ar putea să ducă şi la eliminarea acestui aşa-zis monopol reclamat de primar, care s-a plâns că aleşii din PSD şi ALDE au majoritatea în comisia de patrimoniu în care se aprobă solicitările pentru spaţii de desfacere pe domeniul public.

Anmunţul a fost făcut marţi, într-o conferinţă de presă, de primarul Dobre, ca răspuns la întrebările jurnalişrilor despre târgul de mărţişoare care se desfăşoară în aceste zile în centrul Ploieştiului. Nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă cu privire la comerţul stradal. Ne referim şi la evenimente, pentru a nu mai avea surprize neplăcute ca la un eveniment cu un anumit specific să amestecăm lucrurile, vrem să iasă un eveniment frumos. Mai mult, cu privire la comerţul stradal cel puţin pentru perioada aceasta de Mărţişor, deja am vorbit la Poliţia Locală şi Direcţia de Gestiune a Patrimoniului, pentru a face verificări şi a vedea dacă sunt îndeplinite toate condiţiile prevăzute de această comisie. Dacă facem o plimbare rapidă, găsim tot paletarul de culori, nu există un concept unitar. Vrem să venim cu reglementări noi, clare", a declarat, marţi, primarul Ploieştiului.

Back To Top