Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Declarându-se în continuare nemulţumit de activitatea operatorului contractat pentru curăţenia căilor publice, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a declarat astăzi că a îndeput demersurile pentru rezilierea înţelegerii cu Rosal. Edilul a afirmat că notificarea e la semnat la Regia Autonomă de Servicii Publice şi urmează să fie transmisă către operator, moment din care va mai exista un termen de 30 de zile până la oprirea activităţii, timp în care municipalitatea trebuie să găsească şi o soluţie pentru continuarea acestui serviciu de utilitate.

Solicitarea de reziliere se referă la contractul dintre Primăria Ploieşti şi Rosal pentru curăţenia căilor publice şi deszăpezire, ea nevizând şi contractul pentru ridicarea deşeurilor, semnat prin intermediul unei asociaţii de dezvoltare intercomunitară care gestionează la nivel judeţean această activitate. "Documentul este transmis către RASP, în vederea semnării, după care îl voi transmite către operatorul care presta salubritatea pe căile publice în municipiul Ploieşti. Dacă pe partea de curăţenie a căilor publice avem această procedură în derulare, pentru colectarea deşeurilor din Ploieşti contractul este semnat sub «umbrela» Consiliului Judeţean, aştept să văd măsurile pe care Consiliul Judeţean şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară le vor lua în acest sens", a afirmat primarul Adrian Dobre.

Întrebat ce se va întâmpla după renunţarea la Rosal, primarul Ploieştiului a mai declarat că "sunt multe variante, conform legii se poate face inclusiv negociere directă, întâi se elaborează caietul de sarcini, după care se vor transmite invitaţii către agenţii economici cunoscuţi care au capacitatea de a presta acest serviciu".

Back To Top