Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploiești a adoptat, sâmbătă, într-o ședință extraordinară din care nu au lipsit atacurile, trecerea CET Brazi din domeniul public al județului în cel al municipiului. Este prima măsură concretă luată după săptămâni în șir în care, la nivelul administrației ploieștene, discuțiile privind asigurarea unui serviciu public pentru zeci de mii de ploieșteni, au avut, aproape în exclusivitate, miză politică.

 

Prin hotărârea adoptată sâmbătă, CET Brazi a trecut din domeniul public al județului în cel al municipiului Ploiești, mutarea fiind făcută în contextul în care, peste aproximativ o lună, contractul cu actualul operator de termoficare, Veolia Energie Prahova, expiră, iar autoritățile locale nu par să găsească o soluție acceptabilă pentru a asigura furnizarea de agent termic în municipiu de la 1 mai încolo.

Proiectul a fost adoptat după mai multe amendamente, în timpul unei ședințe în care secretarul municipiului a anunțat că acesta nu are aviz de legalitate.

Vineri, primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, anunța că nu va accepta preluarea CET Brazi decât dacă terenul pe care se află instalațiile este liber de sarcini și dacă CJ Prahova dă Primăriei 6 milioane de euro, sumă pe care, spune edilul, autoritățile județene ar fi trebuit să le investească la CET Brazi.

Reacția primarului Adrian Dobre, după votul din CL Ploiești

Cum răspunde Bogdan Toader acuzațiilor lansate de primarul Ploieștiului, privind situația CET Brazi

Back To Top