Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul Adrian Dobre critică votul dat, sâmbătă, în Consiliul Local Ploiești, și acuză condițiile în care se va face preluarea CET Brazi de către municipalitate.

"PSD-ALDE-PMP au decis: CET Brazi va trece de la Consiliul Județean în proprietatea Municipiului Ploiești cu litigii, sechestre și fără bani de investiții.

Actuala majoritate a mutat astăzi o gaură neagră din bugetul instituției conduse de președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, în bugetul Primăriei Ploiești. Mi-aș fi dorit să preluăm CET Brazi în condiții avantajoase pentru ploieșteni, să începem modernizarea sistemului de producție și distribuție de energie termică, iar ploieștenii să plătească un preț corect.

Municipiul Ploiești putea prelua CET Brazi de la Consiliul Județean în două variante:

  1. Varianta avantajoasă pentru ploieșteni – În care preluam CET Brazi fără datorii sau sechestre pe terenuri și cu bani de investiții de la Consiliul Județean pentru centrală;
  2. Varianta dezastruoasă pentru ploieșteni – În care preluam CET Brazi cu litigii, sechestre și fără banii pe care Consiliul Județean se angajase să îi investească în centrală.

Majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local Ploiești a ales astăzi varianta dezastruoasă pentru oraș. A ales să creeze o gaură neagră în bugetul local, pentru a acoperi incompetența fără margini a președintelui PSD al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Una dintre consecințe este că Municipiul Ploiești nu va putea obține niciodată bani europeni sau alte finanțări nerambursabile pentru modernizarea CET Brazi, dacă terenul pe care stă centrala nu ne aparține sau este grevat de litigii și sechestre", a susținut edilul, după încheierea ședinței extraordinare din această dimineață.

Anterior, acesta enunțase condițiile în care va accepta preluarea CET Brazi. În opinia sa, măsura adoptată sâmbătă va fi una păguboasă pentru Ploiești (VEZI DETALII).

Autoritățile locale sunt obligate să găsească rapid o soluție pentru a asigura furnizarea de agent termic în municipiu în condițiile în care contractul cu actualul operator expiră la finalul lunii aprilie (VEZI DETALII).

Back To Top