Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Într-o perioadă în care, dacă n-am fi avut pandemie, am fi avut campanie pentru alegeri locale, Primăria Ploieşti şi-a amintit de chioşcurile care "încarcă" de pomană domeniul public şi, coincidenţă sau nu, a demarat o acţiune de ridicare. Într-un mesaj publicat miercuri de primar pe contul personal de Facebook, Adrian Dobre anunţă că vor fi ridicate "chioşcurile amplasate ilegal".

 

Campania vine după ani de zile de haos în acest domeniu, la nivel de direcţii de Urbanism şi Patrimoniu şi după o lungă perioadă în care senzaţia era că oricine poate să-şiinstaleze o gheretă pe domeniul public. Ea vine la câţiva ani de când Consiliul Local a aprobat un regulament care spune cum ar trebui să arate chioşcurile din centru şi cele din restul Ploieştiului, regulament care, de prin 2015, e tot amânat şi blocat.

Miercuri, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat că începe ridicarea, publicând pe Facebook şi mai multe fotografii. În mai puţin de două ore, mesajul a strâns aproape 100 de comentarii, în majoritatea oamenii venind cu sufestii şi anunţând unde sunt chioşcuri goale, lăsate pe domeniul public. "Chioșcurile amplasate ilegal pe domeniul public sunt ridicate. Pe lângă aspectul estetic neplăcut, multe dintre ele erau focare de infecție", a scris Adrian Dobre.

Back To Top