Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După restricţiile de acces anunţate la începutul pandemiei, Consiliul Judeţean Prahova a înăsprit din nou regulile la intrarea în Palatul Administrativ, clădire deţinută de instituţia publică. Astfel, toţi angajaţii şi vizitatorii care doresc să intre în imobil trebuie să treacă printr-o verificare a temperaturii, făcută de paznicii de la Direcţia de Pază a CJ Prahova.

 

"Triajul zilnic prin măsurarea temperaturii - o nouă măsură pentru reducerea riscurilor de îmbolnăvire în rândul personalului din Palatul Administrativ! Pentru că este important să ne menținem sănătoși, astfel încât activitatea autorității județene să nu fie afectată de epidemia de Covid-19, am luat decizia ca toți funcționarii Consiliului Județean și angajații celorlalte instituții care au sediul în Palatul Administrativ din Ploiești să treacă, în fiecare zi, printr-un triaj la accesul în clădire. La fiecare intrare în imobil, angajații Direcției Județene de Pază verifică cu ajutorul termometrelor electronice temperatura corporală a tuturor persoanelor", a anunţat Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Acum, desigur, nu vrem să credem c-o să se găsească vreun funcţionar care să încerce vechile metode de chiulit de la şcoală, dar poate că pe lângă temperatură, paznicii ar trebui să-i verifice şi de urme de cretă. Cert este că orice persoană care vor avea temperatura corporală peste 37 de grade Celsius nu va fi lăsată să intre, a mai anunţat Bogdan Toader: "Acesteia i se va recomanda să meargă la medicul de familie, pentru a i se evalua starea de sănătate și să se ia în calcul inclusiv o testare pentru coronavirus"

Back To Top