Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a anunţat, miercuri, reluarea lucrărilor la sistemul de semaforizare din municipiu, suspendate în ultimele luni, şi îşi cere scuze pentru disconfortul generat participanţilor la trafic. Disconfort care va fi şi mai accentuat pe măsură ce lumea va începe să iasă din izolare şi să reia drumul cu maşina spre serviciu. Lucrările de acum vin în urma unor săpături făcute la finalul iernii şi vizează refacerea carosabilului şi trotuarelor.

 

Ordinul de reîncepere a fost semnat ieri, iar pentru moment sunt vizate patru intersecţii. Este vorba despre cea din zona Cioceanu, unde anumite componente ale sistemului de semaforizare sunt foarte vechi şi au tot cedat în ultimii ani, aici având loc săpături în prima parte a anului pentru reparaţii, ieşirea semaforizată de la supermarketul Kaufland în strada Gheprghe Grigore Cantacuzino, intersecţia aceleiaşi şosele cu strada Călăraşi, în zona Păltiniş, şi semaforul pentru pietoni de la Rondul 2.

"Primăria Municipiului Ploiești a emis ordinul de reîncepere a lucrărilor la sistemele de semaforizare din localitate. Astfel, se vor efectua lucrări de refacere carosabil şi trotuare la intersecția străzii Mărășești cu strada Eroilor şi strada Torcători, la intersecția străzii Traian Vuia cu B-dul Independenţei, la intersecția străzii Gh. Gr. Cantacuzino cu accesul la Kaufland Vest şi la intersecția străzii Gh. Gr. Cantacuzino cu strada Călărași şi strada Enăchiţă Văcărescu. Municipalitatea cere scuze pentru disconfortul creat şi asigură ploieştenii ca se vor depune toate eforturile în vederea eliminării neplăcerilor întâlnite în trafic,în contextul efectuării acestor lucrări", a anunţat Primăria Ploieşti într-un comunicat.

Back To Top