Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

După mai mulţi ani în care fusese la un minim istoric, pe a 1,2-1,3 milioane de lei pe an, bugetul pentru lucrări de reparaţii în unităţile de învăţământ urcase în 2020 la puţin oeste 2,9 milioane, culmea, tocmai după nişte neînţelegeri între consilieri în momentul dezbaterilor, însă acum ar urma să scadă. Pe ordinea de zi a unei şedinţe a Consiliului Local Ploieşti programată astăzi figurează un proiect de reducere cu 419.000 de lei, adică 14%, a acestei alocări bugetare.

 

Conform propunerii, suma de 419.000 de lei ar urma să fie luată de la lucrări şcoli şi împărţită în trei direcţii. Principala, cu o alocare propusă de 322.000 de lei, vizează tot unităţile de învăţământ. Aceşti bani ar urma să meargă la capitolul bugetar pentru bunuri şi servicii şi să fie folosiţi pentru achiziţia de măşti de protecţie şi de materiale de dezinfecţie, având în vedere că în curând vor începe pregătirile pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, iar elevii din ani terminali vor reveni în sălile de clasă.

Restul sumei va fi împărţit, tot pentru bunuri şi servicii, la cabinetele medicale şcolare şi la căminul de bătrâni din subordinea Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare.

Back To Top