Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a anunţat că de astăzi se redeschid parcurile din municipiu, care fuseseră închise pe timpul stării de urgenţă prin decizie a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă. Edilul a anunţat, într-o postare pe Facebook, că municipalitatea continuă achiziţiile pentru materiale de dezinfecţie şi măşti de protecţie în şcoli, că transportul public va funcţiona pentru moment după programul de vacanţă şi că accesul în cimitire este liber şi ar fi trebuit să fie liber şi până acum, contrar unor anunţuri din partea SGU sau interpretări care au mai existat în ultimele două luni.

 

"Am avut o şedinţă de Consiliu Local în care am aprobat achiziţionarea de materiale de protecţie pentru şcoli, atât măşti cât şi termometre, pentru a putea face controlul epidemiologic pentru copii şi pentru profesori când vin la cursuri sau examene. Totodată, vreau să vă anunţ că odată cu încetarea stării de urgenţă, parcurile vor fi redeschise, dar în continuare este necesar să păstrăm măsurile pe care specialiştii ni le-au impus cu privire la păstrarea distanţei sociale, prezenţa unui grup nu mai mare de trei persoane, eventual folosirea măştilor de protecţie, pentru că riscurile nu au trecut. Totodată, în cimitire există în continuare accesul, niciodată nu a fost restricţionat", a declarat Adrian Dobre, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. Au fost mulţi ploieşteni care au comentat pe acest capitol, reclamând că în ultima perioadă, contrar declaraţilor autorităţilor, accesul în cimitire a fost restricţionat.

Primarul a mai vorbit şi despre transportul în comun, anunţând că acesta se va derula conform graficului de vacanţă de vară, urmând să fie suplimentate cursele în momentul în care elevii din anii terminali vor începe pregătirile şi ulterior susţinerea examenelor naţionale.

Back To Top