Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autorităţile ploieştene anunţă că licitaţia ţinută de Ministerul Dezvoltării pentru achiziţia de troleibuze din fonduri europene e aproape gata, iar în aproximativ două săptămâni, dacă nu aoar contestaţii, ar putea fi semnat contractul în baza căruia la Ploieşti vor ajunge 20 de vehicule. Separat, din fonduri proprii, municipalitatea vrea să mai cumpere în acest an 12 autobuze diesel Euro 6 noi, în completarea celor 10 aduse în 2018 şi 8 aduse anul trecut.

 

"În această perioadă a fost încheiată evaluarea financiară pentru achiziția a 20 de troleibuze noi, urmând ca, după finalizarea unor proceduri administrative, în aproximativ două săptămâni, să se încheie un contract cu firma care va fi declarată câștigătoare şi care va asigura furnizarea acestor troleibuze pentru municipiul Ploiești", a transmis Primăria Ploieşti într-un comunicat de presă.

"Tot pentru dezvoltarea şi modernizarea transportului public local prin creșterea gradului de confort și siguranță pentru călători şi având în vedere faptul că există o suplimentare a bugetului la sfârșitul lunii mai, edilul șef al municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a mai declarat, astăzi, că va propune Consiliului Local Ploieşti achiziționarea unui număr de 12 autobuze noi, pentru transportul public de călători din municipiul Ploiești. Reamintim că, în prezent, municipalitatea ploieşteană derulează o serie de proiecte conexate, menite să asigure creșterea standardelor de calitate şi siguranță la nivelul transportului public din municipiul Ploiești", a mai anunţat instituţia.

Back To Top