Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Relaxarea restricţiilor, odată cu trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă, a adus aglomeraţie foarte mare în mijloacele de transport în comun din Ploieşti. Ce distanţare socială? La orele de vârf, călătorii s-au îngrămădit unii-ntr-alţii! Bine, a contat şi faptul că municipalitatea a decis să întâmpine momentul cu un program redus, aferent vacanţei de vară, pentru mijloacele de transport în comun ale TCE!

 

Cum a trecut starea de urgenţă, cu tot cu restricţiile şi declaraţiile pe proprie răspundere, cum ploieştenii au ieşit din case şi s-au dus, evident, să relanseze econonomia. Şi ce modalitate mai bună de a relansa economia decât să te duci cu autobuzul până la Hale sau până la supermarket, nu? Pentru că e cam greu de crezut că, fix din 15 mai, într-o vineri, absolut toată lumea a ieşit din case pentru a merge la serviciu sau cu un alt motiv urgent. Automat, toată această "relansare a economiei" s-a tradus prin aglomeraţie de proporţii în mijloacele de transport în comun, în unele cazuri, la orele de vârf, mult peste ce ne era dat să vedem într-o zi obişnuită înainte de pandemie. O parte din vină îi aparţine şi administraţiei locale, care n-a reuşit să anticipeze cât de mulţi oameni importanţi cu treburi importante locuiesc în oraş. Aglomeraţia a continuat şi sâmbătă, semn că oamenilor ieşiţi vineri să repornească motoarele economice nu le-a ieşit din prima...

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe semnale cu privire la aglomeraţia din vehiculele TCE Ploieşti, atât din partea călătorilor, cât şi a şoferilor sau vatmanilor. Într-un mesaj publicat sâmbătă, un angajat al TCE reclamă că graficele de plecări au fost reduse de autorităţi şi cere măsuri urgente. Alţi angajaţi ai firmei de transport susţin că programul este chiar mai redus decât cel de vacanţă, pe motiv că numărul de vehicule scoase în trafic ar fi mai mic chiar şi decât cel aferent graficului pentru vacanţă.

(Sursa foto: Facebook Costin Fieraru)

Back To Top