Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Comuna Dumbrava se va afla printre beneficiarii unei investiții derulate printr-un proiect din fonduri europene care vizează rețeaua de alimentare cu apă.

 

Într-o informare transmisă către autoritățile locale, operatorul Hidro Prahova anunțat că "investițiile în comuna Dumbrava sunt parte a viitorului contract de lucrări «CL 11 - Înființare front captare Albești Paleologu - Dumbrava, stare de tratare și conducta de aducțiune pentru alimentare cu apă în localitățile Albești Paleologu, Dumbrava, Drăgănești, Mizil, Baba Ana, Fântânele, Vadu Săpat». Prin acest contract se vor realiza investiții în infrastructura de apă potabilă, respectiv rezervoare noi de înmagazinare de 50 mc - Dumbrava, Zănoaga, rezervor nou de 150 mc - Ciupelnița și stație nouă de pompare Ciupelnița, cu o valoare de aproximativ 350.000 de euro. În plus, cele trei sisteme de alimentare cu apă existente la nivelul comunei DUmbrava vor fi alimentate prin conducta de aducțiune care va transporta de la frontul de captare și stația nouă de tratare zonală ce se vor realiza în cadrul aceluiași contract de lucrări și care are o valoare totală de aproximativ 12 milioane de euro".

În scopul derulării acestei investiții, mai exact pentru aprobarea studiului de fezabilitate și a aplicației de finanțare, operatorul a solicitat autorităților locale emiterea unei declarații pe propria răspundere, din partea Primăriei Comunei Dumbrava, privind disponibilitatea terenurilor pe care se vor constitui/extinde/reabilita noile investiții și aprobarea unei hotărâri de Consiliu Local privind disponibilitatea terenurilor.

Back To Top