Categorie: Administraţie

Aflat în centrul mai multor scandaluri de-a lungul ultimilor ani, Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, structură subordonată administraţiei locale, urmează să treacă prin mai multe verificări riguroase. Primarul Andrei Volosevici a solicitat astăzi un control privind starea echipamentelor tehnice şi modul în care s-au făcut şi plătit reviziile şi mentenanţa. Anunţul vine într-un moment în care multe voci discută despre nevoia unor controale vizând legalitatea actelor de la nivelul CSM din ultimii ani şi mai ales cheltuirea banilor publici.

 

Primarul municipiului Ploieşti a avut astăzi o şedinţă cu noul director al CSM, Costin Grigore, şi cu viceprimarul Daniel Nicodim, cel care coordonează activitatea clubului sportiv, solicitând găsirea unei persoane cu specializare tehnică, pentru verificarea sistemelor şi echipamentelor din bazele sportive, de la barierele de acces şi sistemele informatice şi până la instalaţiile de iluminat sau cele de încălzire a sălilor de sport. O propunere a fost ca respectiva persoană să fie încadrată, pe o perioadă limitată, cel mai probabil de o lună, pe un post de consilier personal.

"Am dispus în această dimineaţă, într-o şedinţă, CSM-ului, în speţă domnului viceprimar şi noului director, pe un format pe care îl pot găsi foarte simplu, angajarea unui specialist pe tot ce înseamnă partea de IT, de funcţionare, de centrale, de sisteme de monitorizare şi aşa mai departe. Poate face această angajare pe jumătate de normă, pe un post de consilier personal, cu un proiect pe o lună, în care să se ocupe de tot ce înseamnă această verificare şi să facă un raport viceprimarului, pentru că informaţia mea este că la CSM nu funcţionează mai nimic", a afirmat primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici.

Back To Top