Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti intenţionează să solicite o expertiză tehnică privind podul peste calea ferată de la Gara de Sud, după ce au fost constatate probleme cu infiltraţiile. Primarul Andrei Volosevici spune că primele semnale arată că nu sunt probleme majore la structura de rezistenţă, dar e mai bine să se intervină rapid decât să lase ca problemele să se extindă.

 

"Decizia este foarte clară, vom expertiza podul de lângă Gara de Sud. Pare că sunt anumite probleme cu infiltraţiile, dar care nu au vreo legătură cu structura de rezistenţă. Dar prefer să verificăm din timp, cu cât verifici din timp cu atât e mai bine, nu ajungi să te trezeşti în faţa unei situaţii grave. Vom merge pe această variantă de lucru, probabil că vom intra în Comisia de Circulaţie, am chemat acelaşi expert care a verificat recent şi situaţia altor poduri şi care ne-a spus că nu par a fi probleme la cel de la Sud, dar o expertiză ne va arăta cel mai clar ce se întâmplă", a anunţat primarul Andrei Volosevici.

A nu se confunda cu aşa-zisul pod de lemn, în cazul de faţă este vorba despre podul care porneşte din dreptul staţiei CORECO, traversează calea ferată şi coboară înspre Bariera Bucureşti, pasaj care a fost inclus ultima dată într-un proiect amplu de reabilitare în precedentul mandat Volosevici.

Back To Top