Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Direcţia de Pază din subordinera Consiliului Judeţean Prahova nu se mai desfiinţează! Cel puţin nu pentru moment. Tribunalul Prahova s-a pronunţat astăzi într-un litigiu intentat de 19 angajaţi, hotărând suspendarea actului administrativ. Sentinţa nu este definitivă.

 

Decizia de desfiinţare a acestei direcţii a fost luată de consilierii judeţeni, cu majoritate de voturi, în şedinţa din 27 ianuarie. Tot atunci, forul legislativ a decis desfiinţarea Direcţiei de Plante şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene şi reducerea organigramei Consiliului Judeţean de la 247 la 151 de posturi. Direcţia de Pază are 159 de posturi aprobate, iar cea de Drumuri are 59, iar ambele ar urma, conform deciziilor CJ Prahova, să se desfiinţeze la 31 martie 2021. La scurt timp după şedinţa respectivă, mai mulţi salariaţi ai DJP, între timp unii dintre ei plecaţi din instituţie, au decis să atace în instanţă hotărârea, solicitând suspendarea aplicării ei. În astfel de situaţii nu este neobişnuit să existe două litigii în paralel, unul pentru suspendare, care de regulă se judecă în câteva săptămâni, şi unul pentru anulare, care poate ajunge să dureze mult mai mult.

Sentinţa pronunţată astăzi de Tribunalul Prahova poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile.

Back To Top