Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploiești va dezbate, în următoarea ședință, un proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlar în anul școlar 2021 – 2022.

 

Singura schimbare în rețeaua școlară a municipiului, așa cum apare în proiectul amintit, se referă la Școala Primară nr. 22, din cartierul Mitică Apostol. Lipsită oricum de personalitate juridică și arondată de multă vreme Școlii “George Emil Palade”, unitatea de învățământ ar urma să fie desființată.

Potrivit inspectorului școlar general al ISJ Prahova, Ilona Rizea, propunerea a fost făcută avându-se în vedere că aici nu mai erau înscriși decât 10 copii, iar aceștia învățau oricum în regim simultan. În anul școlar următor, numărul lor ar fi urmat să scadă și mai mult.

Elevii acestei școli vor continua cursurile, în clasele corespunzătoare, la “George Emil Palade”, iar conducerea ISJ Prahova intenționează să discute cu autoritățile locale despre posibilitatea ca, pentru aceștia, să fie găsită o variante de asigurare a transportului la/dinspre noua școală.

Back To Top