Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Copiii care încep în toamnă clasa I în şcolile din Ploieşti vor primi gratuit pachete cu rechizite din partea Primăriei. Începerea programului "Primul ghiozdan", deja o tradiţie în municipiu, urmează să fie decisă joi de Consiliul Local, care urmează să aprobe şi bugetul alocat.

Conform proiectului de hotărâre publicat pe pagina de internet a municipalităţii, bugetul pentru acest an şcolar va fi de 130.000 de lei. Din aceşti bani, Primăria va cumpăra pachete cu rechizite, care vor fi distribuite la unităţile de învăţământ din municipiu.  La fel ca în anii trecuţi, dacă mai rămân pachete, acestea le vor fi redistribuite copiilor din familii aflate în evicdenţele Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare.

Ce va conţine fiecare pachet

Proiectul de hotărâre care e propus pe ordinea de zi a şedinţei de joi a forului legislativ ploieştean include şi o anexă în care e specificat ce urmează să cuprindă fiecare pachet: un ghiozdan, un stilou, un creion, un penar, o riglă,un set de creioane colorate, două caiete, două caiete tip I de 24 de file, două caiete tip II de 24 de file, un caiet dictando de 48 de file, un caiet de matematică, un caiet cu foaie velină, un set de acuarele şi patru coperţi A5.

Back To Top