Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a aprobat, în şedinţa de miercuri, un proiect privind solicitarea în patrimonoiu a patru vile aflate în fostele tabere din Cheia şi Buşteni, cu intenţia de a le moderniza în următorii cinci ani şi de a le transforma în centre de agrement, sociale sau sportive.

Proiectul de hotărâre, iniţiat de preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a vizat Vila Fraga, din Buşteni, un imobil P+1 de aproape 450 de metri pătraţi, construit în 1917, respectiv Vila Cumpăna, clădire cu un singur nivel, de aproximativ 680 de metri pătraţi, Vila Scărişoara, clădire cu un demisol, întinsă pe 3.145 de metri pătraţi, şi clădirea care adăposteşte sala de mese şi blocul alimentar, cu regim de beci plus demisol. Ultimele trei imobile sunt de la centrul de agrement din Cheia şi datează din 1934. Toate cele patru imobile figurează ca dezafectate şi se află în proprietatea statului român şi în administrarea Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport.

"Odată refăcute, în aceste clădiri vor funcţiona centre de agrement, sociale și culturale care au ca scop recreerea, socializarea și relaționarea și integrarea în societate a elevilor. De asemenea, elevii vor beneficia de programe de educație nonformală, facilitând accesul acestora la programe și proiecte specializate pentru dezvoltarea unor abilități și competențe complementare celor oferite în cadrul sistemului de învățământ. Consiliul Județean Prahova își propune ca termenul de realizare a investițiilor să fie cinci ani cu posibilitatea prelungirii în conformitate cu prevederile legale. În caz contrar, dacă obiectivul nu s-a realizat, bunurile imobile se vor întoarce în proprietatea statului", a anunţat Consiliul Judeţean Prahova.

Back To Top