Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a transmis astăzi o informare cu privire la stadiul proiectului de modernizare a Drumului Judeţean 102I, din dreptul comunei Valea Doftanei, anunţând că lucrările se derulează într-un ritm rapid şi că un tronson a fost deja asfaltat.

"Veşti bune pentru toţi cei care vor să ajungă la Valea Doftanei. Lucrările de modernizare şi asfaltare a drumului judeţean 102I Km 35+100, 37+620, au intrat în linie dreaptă. Ieri, 29.07.2021, şi astăzi, 30.07.2021, a fost turnat stratul de asfalt în zona Valea Seacă, unde, de altfel a fost realizat şi primul pod (Km 35+855), în proporţie de 90%, prevăzut în acest proiect. S-au executat lucrari de fundaţii de balast şi piatră spartă, iar la podul peste Valea Seacă a fost realizată protecţia malurilor din gabioane, a fost amenajat şi trotuar, dar şi parapet pietonal şi direcţional", a anunţat Consiliul Judeţean Prahova, într-un comunicat de presă transmis astăzi.

Parte din viitorul drum Câmpina - Valea Doftanei - Săcele

"Conform graficului de execuţie, în etapa următoare vor fi asfaltaţi alţi 1500 m de drum şi vor fi realizate lucrări de scurgere a apelor, ziduri de sprijin, acostamente, supralărgiri în curbe şi o îndreptare a traseului, precum şi relocarea reţelei electrice de medie tensiune din zonă. De asemenea, va fi realizat şi un pod nou peste Valea Orjogoaia", se mai precizează în comunicat.

Tronsonul respectiv face parte din artera de circulaţie pe care autorităţile o propun ca alternativă la Drumul Naţional 1. Şoseaua ar urma să lege judeţele Prahova şi Braşov, pe ruta Câmpina - Valea Doftanei - Săcele, înglobând, practic, traseul actual al DJ 102I şi continuând peste munte pe traseul unui drum forestier.

Proiect de peste 11 milioane de lei

Lucrarea de faţă, care vizează modernizarea unui prim tronson, este finanţată prin Programul Naţional de Dezvolare Locală II (PNDL II), iar valoarea contractului este de peste 11,2 milioane lei.

Back To Top