Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a organizat luni o conferinţă de presă în care a criticat dur Prefectura şi Garda de Mediu Prahova, reclamând lipsa de eficienţă a acestor instituţii, care prin atribuţiile pe care le au ar trebui să se implice în rezolvarea problemelor cu salubritate din municipiu.

Pimarul a amintit că a iniţiat în iunie procedurile pentru declararea stării de alertă din cauza problemelor cu gunoaiele, reclamând că procedura e blocată, de aproape o lună şi jumătate, la Prefectură. "Răspunsul primit de la Prefectură la prima noastră solicitare mi s-a părut ireal. Mai pe româneşte, ne întrebau pe ce ne bazăm când spunem că există o situaţie de genul acesta în Ploieşti... Pe realitate, pe ieşit pe stradă şi privit. Pe comentariile corecte şi sustenabile ale ploieştenilor care sunt îngrijoraţi de sănătatea lor, care nu înţeleg de ce îşi plătesc taxele şi impozitele şi cumva Primăria nu face lucruri, pe care nu are cum să le facă, şi aş vrea să se înţeleagă foarte clar, decât în cadru legal. Trăiesc la fel de mult ca orice ploieştean frustrarea faptului că nu avem mijloace legale necesare pentru a lua nişte măsuri rapide, pentru că lucrurile acestea se desfăşoară prin alte instituţii, care poate sunt la mare, poate sunt la munte, poate dorm, poate nu ştiu despre ce este vorba, le e greu să iasă din birou să constate", a declarat primarul municipiului Ploieşti.

Volosevici solicită implicarea premierului

"Din punct de vedere al atribuţiilor legale, Garda de Mediu este cea care poate rezolva o problemă extraordinară, legată de gunoiul aruncat la marginea oraşului. Vine şi ne dă măsuri pe tema asta, punem buget şi începem să curăţăm, dar în permanenţă se întâmplă acelaşi lucru şi vin oamenii din Mitică Apostol, din Bereasca, din Mimiu şi ne spun pe bună dreptate că din nou, deşi se strânseseră, se aduc acolo în continuare gunoaie, cu anumite vehicule. Gunoi pe care noi îl plătim, din taxe şi impozite. Poliţia Locală a dat amenzi de miliarde. Problema este că cei care pot confisca, singurii care pot confisca utilajele folosite la lucrurile astea, sunt cei de la Garda de Mediu, care pot face o acţiune în orice seară, în orice noapte, în orice zi şi atunci mai rezolvăm o problemă", a mai declarat Andrei Volosevici.

Primarul a precizat că a transmis o adresă oficială către Guvern, în care şi-a manifestat nemulţumirea legată de activitatea instituţiilor cu atribuţii: "Am trimis o solicitare, este înregistrată la Cancelaria Premierului şi o să ne lămurim, aşteptăm să ne răspundă. Sunt convins că premierul va avea nişte reacţii vizavi de modul în care îşi fac sau nu treaba nişte instituţii. Avem numeroase adrese trimise către instituţiile cu atribuţii. Noi trimitem, dar nu asta ajută, pe doamna Popescu o interesează să se ridice gunoiul, să nu se îmbolnăvească, să nu aibă disconfort".

Probleme şi la staţia de tratare a gunoaielor

"Staţia de tratare mecano-biologică este plină în acest moment, de departe nu se mai întâmplă activităţile care ar fi trebuit să se întâmple, şi atunci maşinile stau foarte mult ca să descarce, evident se întârzie graficul, evident avem aceeaşi şi aceeaşi problemă", a mai afirmat primarul Ploieştiului, cu referire la staţia construită de Consiliul Judeţean din fonduri europene şi unde ar trebui duse, pentru sortare şi tratare, gunoaiele din tot judeţul, înainte de a ajunge la rampa de deşeuri.

Back To Top