Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul Andrei Volosevici a anunţat că va propune mai multe modificări de organigrame la nivelul administraţiei locale şi structurilor subordonate, începând cu Poliţia Locală, unde a declarat că vrea să vadă mai mulţi oameni în stradă, preferabil cu o condiţie fizică adecvată postului.

„Mai sunt nişte lucruri pe care trebuie să le lămurim, pentru că n-am nimic cu nimeni, nu discut cum arată, dar e foarte complicat să crezi că un poliţist corpolent care vede pe cineva că rupe o bancă ar putea să alerge după el. Pentru că nu au condiţia fizică necesară. Încercăm să intrăm în rând cu nişte obligaţii legale. Vă amintesc că în ultimii trei ani obligaţiile legale legate de exerciţiile de tras cu arma nu au fost executate niciodată. Vom modifica organigrama în sensul că vom pune mai mulţi debutaţi, oameni tineri care doresc să-şi facă o carieră şi să crească în această carieră şi care au şi posibilităţile fizice să intre în urma concursului şi vom încerca să responsabilizăm şi oamenii care sunt în momentul acesta acolo, să nu mai aibă impresia că trebuie să stea numai în maşini sau să doarmă”, a declarat Andrei Volosevici, într-o conferinţă de presă organizată astăzi la sediul Primăriei.

Edilul a precizat că îşi doreşte ca acelaşi principiu al reducerii numărului de posturi la birouri şi suplimentării celui de posturi pe teren va fi propus şi la SGU, unde Consiliul de Administraţie va discuta despre reorganizare. Modificări de organigramă sunt anunţate şi la Regia Autonomă de Servicii Publice, dar şi la Primăria Ploieşti. De altfel, un compartiment de monitorizare din RASP ar urma să treacă în întregime în subordinea Primăriei, a mai anunţat astăzi Andrei Volosevici.

Back To Top