Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

a7 ploiesti buzau
Categorie: Administraţie

Ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri, 11 august, include un proiect de hotărâre privind exproprierile de pe raza a șapte comune prahovene aflate pe traseul viitoarei autostrăzi Ploiești – Buzău (VEZI DETALII).

Proiectul de hotărâre publicat AICI se referă la declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al viitoarei autostrăzi Ploiești – Buzău, mai exact la imobile de pe raza localităților prahovene Râfov, Dumbrava, Drăgănești, Albești – Paleologu, Tomșani, Colceag, Baba Ana.

Alocare de aproape 6,5 milioane de lei

“Sumele individuale estimate de expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național «Autostrada Ploiești - Buzău», situate pe amplasamentul prevăzut la art. 1, aflate pe raza localităților Râfov, Dumbrava (VEZI DETALII), Drăgănești, Albești – Paleologu, Tomșani, Colceag, Baba Ana, din judeţul Prahova, sunt în cuantum de 6.424,7 mii lei și se alocă de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în conformitate cu Legea bugetului de stat pe anul 2021, nr. 15/2021, la capitolul 84.01 «Transporturi», titlul 58 «Proiecte cu finanțare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014 - 2020», articolul 58.03 «Programe din Fondul de Coeziune - FC»”, prevede proiectul.

Lista cuprinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii și sumele individuale aferente despăgubirilor vor fi aprobate o dată cu această hotărâre. Detaliile vor fi comunicate, la cerere, persoanelor fizice şi juridice interesate, de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A.

 

Back To Top