Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

igienizare bazin hidro prahova
Categorie: Administraţie

HIDRO PRAHOVA SA a prelungit și în cursul zilei de lunii, 16 august 2021, lucrările de spalare - igienizare în zona Voila din municipiul Câmpina.

„Abonații care locuiesc pe străzile Drumul Taberei (de la rezervorul Muscel, până la intersecția cu strada Voila), Voila (de la intersecția străzii Drumul Taberei până la Spitalul Voila), Silvicultorului şi Buciumului vor avea apa oprită și astăzi, în intervalul 9.00-20.00. Societatea HIDRO PRAHOVA SA va menține în zonă cele 4 containere IBC pentru a asigura continuitatea alimentării cu apă potabilă și un acces facil pentru utilizatorii din aceste zone”, au precizat reprezentanții operatorului, cu privire luate în continuare ca urmare a analizelor care au indicat prezența bacteriei Clostridium pe o ramificație a rețelei, în cartierul Voila (VEZI DETALII).

Igienziare cu soluții speciale a bazinelor de apă de la Câmpina

“Am fost, împreună conducerea Hidro Prahova, la bazinele de apă de pe Drumul Taberei, de unde este alimentată zona Voila. Conform planului de măsuri cerut de DSP, Hidroprahova a luat unele măsuri: golirea rezervorului de apă de 2000 mc, realizarea unei prime igienizări, iar mâine va urma o nouă igienizare cu alte soluții speciale. Este important să știți că astfel de acțiuni sunt realizate periodic, nu aș vrea să creadă cineva că bazinele sunt golite și igienizate doar acum, pentru că așa a dispus DSP.

Pentru că pe parcursul lucrărilor de igienizare, furnizarea apei a fost oprită în zona Voila, Hidroprahova a amplasat în această zonă mai multe containere cu apă potabilă pentru populație. De altfel, prin lege, operatorul de apă este obligat să asigure apă din surse alternative în astfel de situații.

Cât privește apa de la robinet, vă reamintesc faptul că DSP atrage atenția că, înainte de a fi consumată, apa trebuie fiartă timp de 10 minute și apoi răcită”, a transmis, duminică după-amiază, și primarul municipiului, Alin Moldoveanu.

Teste rapide pentru Clostridium, la Spitalul Municipal

Tot ieri, conducerea Spitalului Municipal a anunțat că, până la momentul transmiterii informării (ora 16.00), “la Spitalul Municipal Câmpina niciunul dintre pacienții internați nu are test pozitiv la clostridium, urmare a faptului că niciunul dintre pacienții internați nu prezintă simptome specifice consumului de apă infestată cu această bacterie. Facem precizarea că Spitalul Municipal Câmpina deține teste pentru depistarea acestui tip de bacterie, avem un laborator care funcționează 24 de ore din 24 și rezultatul unui astfel de test îl avem în aproximativ zece minute".

Back To Top