Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrari retea  termoficare ploiesti
Categorie: Administraţie

Veolia Energie Prahova derulează, în această perioadă, lucrări pentru pregătirea sezonului de încălzire 2021-2022.

Reprezentanții operatorului au anunțat că marți, pe 17 august 2021, se va derula o probă de presiune pe rețelele de termoficare ale municipiului Ploiești, măsură necesară în activitatea de mentenanță și asigurare a operării în condiții optime pentru perioada de iarnă 2021 - 2022. “Lucrările vor avea loc în intervalul 08.00 - 16.00 și ar putea afecta, pe zone, mai multe puncte termice, din cartierele: Nord, Vest, 9 Mai, Ienăchiță Văcărescu, Andrei Mureșanu, Centru, Mihai Bravu, Sud, Democrației, Malu Roșu și Calea București. În funcție de rezultatele probelor de presiune, echipele dedicate vor interveni imediat pentru a realiza eventualele reparații necesare, astfel încât confortul consumatorilor să nu fie impactat pe termen lung. Pentru realizarea lucrărilor, ar putea fi necesară, pentru unele din zonele vizate, oprirea furnizării apei calde în intervalul orar 11.30 - 13.30. Ulterior, în funcție de rezultatele testului, unde se va impune, furnizarea ar putea fi întreruptă până la orele 16.00”, se arată în informarea de luni.

De ce sunt necesare probele de presiune

Potrivit reprezentanților Veolia Energie Prahova, proba de presiune este o etapă importantă din lista lucrărilor de vară, esențială pentru identificarea și repararea punctelor sensibile de pe rețelele de transport, astfel încât riscul unor eventualele întreruperi de alimentare cu energie termică, pe perioada iernii, să fie diminuat.

Back To Top