Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gunoaie ploiesti
Categorie: Administraţie

Polițiștii locali ploieșteni din cadrul Biroului Protecția Mediului au aplicat, în perioada 9-15 august, 18 sancțiuni în contextul crizei salubrității (VEZI DETALII).

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Ploiești, amenzile, în cuantum de 42.000 de lei, au fost aplicate pentru:

- neefectuarea curățeniei și igiena căilor publice de către operatorul serviciului de salubrizare;

- neasigurarea prestării serviciului de salubrizare, conform prevederilor contractuale și regulamentului de salubrizare;

- nerespectarea graficului de evacuare a deșeurilor menajere;

- depozitarea materialelor de construcții pe domeniul public;

- neîncheierea contractelor pentru prestarea serviciului de salubrizare.  

Deșeuri din construcții aruncate într-o zonă abia curățată

“În data de 15 august 2021, în timpul patrulării pe str. G-ral Ion Dragalina, un echipaj auto s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că la intersecția cu str. Transilvaniei, două persoane transportau cu un căruț resturi din materiale de construcții, cu intenția de a le abandona în zonă (recent salubrizată). Persoanele au fost legitimate, iar deținătorul vehiculului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei”, a mai informat Poliția Locală Ploiești.

Ca măsură complementară, în acest caz, polițiștii locali au dispus și ridicarea, în vederea confiscării, a vehiculului folosit.

Back To Top