Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Reunit astăzi într-o şedinţă convocată de consilierii locali, forul legislativ ploieştean a aprobat cedarea către Consiliul Judeţean Prahova a unor terenuri totalizând 15 hectare, situate în spatele Spitzalului Judeţean actual, solicitate pentru un proiect de construire a unui nou complex de servicii medicale. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate, în ciuda luărilor de cuvând ale primarului Ploieştiului, care le-a reproşat consilierilor că nu pot justifica nevoia pentru întreaga suprafaţă.

Proiectul aprobat astăzi vine, practic, ca răspuns la solicitarea transmisă de Consiliul Judeţean Prahova, care a anunţat că are în vedere un proiect extrem de ambiţios, evident şi extrem de scump, de realizare a unui nou spital judeţean, în spatele celui actual, ca parte dintr-un complex de servicii mai amplu, care să mai includă şi spaţii pentru policlinică, spaţii verzi, parcări sau locuinţe pentru medici.

În timpul dezbaterilor, care au durat mai bine de o oră, primarul Andrei Volosevici le-a reproşat consilierilor că nu cunosc foarte clar intenţiile Consiliului Judeţean şi proiectul în sine şi că nu pot să justifice nevoia pentru întreaga suprafaţă, argumentând că suprafaţa standard pentru un spital regional - aprobată, ce-i drept, cu nişte ani în urmă - este undeva la şase hectare. Edilul le-a mai amintit că, în momentul în care au stabilit ca viitorul spital municipal, - pe care Primăria vrea să-l construiască - să fie amplasat în vecinătatea Hipodromului, s-a folosit un teren care anterior fusese promis, printre altele, pentru acordarea de loturi de case revoluţionarilor şi familiilor tinere, Volosevici venind în şedinţă cu studiul de atunci şi sugerând că diferenţa de teren, de la 6 la 15 hectare, ar fi fost ideală pentru acest obiectiv.

Având în vedere că proiectul de realizare a unui nou spital judeţean presupune aducerea la aceeaşi adresă a tuturor secţiilor exterioare actuale, primarul a mai sugerat şi varianta ca municipiul să primească, practic la schimb pentru terenul oferit, spaţiile care vor rămâne vacante la sediile secundare.

Back To Top