Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Administraţia ploieşteană vrea să preia Parcul Industrial Ploieşti şi parcul în curs de dezvoltare situat în satul Tătărani din Bărcăneşti, la marginea municipiului. Solicitarea oficială a venit astăzi, într-o şedinţă în care Ploieştiul a cedat 15 hectare către Consiliul Judeţean pentru un nou complex medical.

Intenţia unui schimb este evidentă, Consiliul Local Ploieşti aprobând astăzi un proiect de hotărâre prin care solicită cele două parcuri, deţinute de Ploieşti Industrial Park, societate comercială aflată în subordinea Consiliului Judeţean Prahova.

Pe acelaşi subiect: Ploieştiul contribuie cu 15 hectare la proiectul viitorului spital propus de Consiliul Judeţean Prahova

Susţinător al demersului, primarul Andrei Volosevici a argumentat că acest transfer solicitat acum are potenţialul de a contribui la creşterea numărului de locuri de muncă pentru Ploieşteni, accentul fiind pus pe parcul din Bărcăneşti, care are mult teren disponibil pentru noi investiţii.

(Sursa foto: captură Skyspirit)

Back To Top