Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a reacţionat în această după-amiază, pe Facebook, după votul din Consiliul Local Ploieşti privind transferul către CJ al unui teren de 15 hectare, solicitat pentru construirea unui complex de servicii medicale, care practic să aducă un nou spital judeţean.

În mesajul publicat, Iulian Dumitrescu le-a mulţumit consilierilor locali pentru susţinerea proiectului şi a anunţat că reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova au în vedere mai multe posibilităţi de finanţare a investiţiei pentru noul spital. "Le mulțumesc consilierilor locali din Ploiești care au răspuns solicitării Consiliului Județean Prahova și au votat astăzi, în unanimitate, punerea la dispoziția administrației publice județene a unor terenuri pe care se va construi un complex integrat de servicii de asistență medicală de urgență. Sunt multe posibilități de finanțare pentru acest proiect care va crește calitatea serviciilor de sănătate oferite ploieștenilor și prahovenilor. Dar, ca să obținem finanțare, trebuie să avem întâi terenul și studiul de fezabilitate", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Proiectul privind transferul terenului a fost aprobat cu unanimitate de voturi în şedinţa de astăzi. Terenul vizat se află în spatele actualei unităţi medicale, pe strada Găgeni. Pe o parte din terenul respectiv se află pepiniera SGU, care urmează să fie mutată, conform protocolului, pe cheltuiala Consiliului Judeţean.

Back To Top