Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a anunţat astăzi, cu trei zile înainte de începerea anului şcolar 2021-2022, că lucrările derulate în perioada vacanţei în unităţile de învăţământ sunt finalizate şi că până pe 13 septembrie vor avea loc şi intervenţiile pentru dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, comunică faptul că operatorul de salubritate S.C. Coral Impex S.R.L. are în derulare activitățile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție la nivelul tuturor unităților de  învățământ preuniversitar din municipiul Ploiești, astfel încât noul an școlar, 2021 – 2022, să poată demara în condiții optime în toate grădinițele, școlile, liceele și colegiile ploieștene", a anunţat administraţia locală, într-un comunicat de presă transmis astăzi.

"Totodată, reprezentanții Direcției Tehnic, Investiții din cadrul Primăriei municipiului Ploiești informează că au finalizat, în timp util, lucrările de reparații la unitățile de învățământ preuniversitar din Ploiești, astfel încât elevii să poată beneficia, în anul școlar următor, de un cadru optim în vederea derulării procesului educațional", a mai precizat Primăria Ploieşti.

Back To Top