Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adi deseuri vot reziliere rosal
Categorie: Administraţie

REZILIERE ROSAL. Şedinţa pe tema contractului dintre ADI Deşeuri şi Rosal, programată astăzi, a fost amânată cu o săptămână.

Conducerea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară "Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor" a explicat că măsura amânării ședinței de vot pentru rezilierea contractului a fost luată după ce s-a constatat că în multe localităţi consiliile locale încă nu au fost convocate pentru a da hotărâri de împuternicire, indiferent dacă e vorba despre împuterniciri de a vota pentru sau împotriva rezilierii. Potrivit reglementărilor legale actuale, consiliile locale ale unităților teritorial administrative care sunt părți semnatare în contractul cu Rosal trebuie să-și exprime, prin votul aleșilor locali, o decizie de mandatare a unei împuterniciri legate de votul decisiv.

Pe acelaşi subiect: ADI Deşeuri n-a votat eşalonarea datoriei companiei, dar va supune la vot rezilierea contractului

REZILIERE ROSAL - Pe 14 septembrie, ADI Deşeuri s-a reunit într-o şedinţă în care ar fi urmat să ia în discuţie o cerere a operatorului de eşalonare a datoriei acumulate din neplata redevenţei. La momentul respectiv, preşedintele Consiliului Judeţean, Iulian Dumitrescu, a sugerat ca asociaţia să supună la vot rezilierea, explicând că, în mod automat, discuţia despre o eventuală eşalonare ar trebui amânată. Şedinţa pe tema rezilierii contractului semnat între asociația localităților și operatorul de salubritate Rosal a avut loc pe 4 octombrie, însă nu s-au prezentat delegaţii din toate localităţile prinse în sectorul 2-6. Asta a însemnat că, în conformitate cu statutul ADI Deşeuri, nu s-a putut supune la vot propunerea de reziliere, iar o nouă şedinţă a fost convocată pentru astăzi, când, potrivit aceluiaşi statut, nu mai există o restricţie privind cvorumul.

Pe acelaşi subiect: Săptămâna viitoare se decide soarta contractelor dintre ADI Deşeuri şi Rosal

Back To Top