primăria ploieşti lucrări strada prahovei
Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti a anunţat sâmbătă finalizarea lucrărilor de reabilitare a carosabilului şi trotuarelor derulate pe strada Prahovei.

"Lucrările de întreținere-reparații carosabil și trotuare pe strada Prahovei au fost finalizate. Activităţile respective au constat în decapare mixturi asfaltice trotuare și carosabil, strat beton ciment trotuare, așternere beton asfaltic totuare și carosabil, frezare mixturi asfaltice și curățare suprafețe. Lucrările pe strada Prahovei au fost efectuate de către S.C. ANDAUR CONSTRCŢII S.R.L., în baza contractului «Lucrări reparații curente și întreținere străzi în Municipiul Ploiești»", a transmis primarul Andrei Volosevici, într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook, însoţit şi de mai multe fotografii realizate în zonă.

"Felicitări!!! Cred că sunt 20 de ani în care această stradă a fost dată uitării! Devenise impracticabilă!", a comentat o ploieşteancă.

Primăria Ploieşti demarase în urmă cu aproximativ două săptămâni lucrările de reparaţii pe această stradă situată în apropierea Spitalului Boldescu.

Pe aceeaşi temă:

Primăria Ploieşti a comandat lucrări pe Bulevardul Republicii şi două străzi din municipiu

Back To Top