liceul azuga
Categorie: Administraţie

Ministerul Dezvoltării a anunțat semnarea contractului de finanțare prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020 pentru un proiect care vizează creșterea eficienței energetice la Liceul Teoretic Azuga.

MDLPA precizează că va asigura o finanțare de 3.350.115,68 lei pentru lucrările de eficientizare energetică la Liceul Teoretic Azuga.

În primăvara acestui an, Consiliul Local a aprobat o hotărâre pentru actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din orașul Azuga-Liceul Teoretic Azuga”.

VEZI ȘI: Şosele de centură pentru 4 localităţi din Prahova, cu bani de la Ministerul Dezvoltării

Primarul orașului Azuga, Ciprian George Barbu, a declarat, la acel moment, că elevii nu vor putea rămîne în imobil, pe durata derulării lucrărilor, și că la momentul implementării se vor găsi soluţii pentru organizarea cursurilor în alte spații, după cum reiese din procesul verbal al respective ședințe CL în care proiectul a fost aprobatcu unanimitate de voturi.

Liceul dispune de 19 săli de clasă și 4 săli de grupă, 2 laboratoare informatică, laboratoare de chimie, fizică și biologie, două săli de gimnastică, bibliotecă, cabinet medical.

Foto: liceulteoreticazuga.ro

Back To Top