primăria Dumbrava Consiliul Local
Categorie: Administraţie

Consiliul Local Dumbrava a aprobat, recent, o hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie “Înființare rețea de canalizare și stație de epurare ape uzate“.

"Se aprobă la obiectivul de investiţie “Înființare rețea de canalizare și stație de epurare ape uzate“, actualizarea următorilor indicatori tehnico-economici:

  1. Valoarea totală a contractului de lucrări, inclusiv acte adiționale (cu TVA): 8.197.531,70 lei;
  2. Stadiu fizic realizat: 56,97%;
  3. Termen PIF (conform contract de lucrări și acte adiționale): anul 2022;
  4. Rețea de canalizare: DN 250-7100 ml;
  5. Teren de canalizare: DN 315-483 ml;
  6. Cămine de inserție: 150 bucăți;
  7. Cămine racord de proprietăți: 69 bucăți; 
  8. Stație de epurare: 210 mc/zi", potrivit hotărârii adoptate de Consiliul Local Dumbrava cu unanimitate de voturi.

VEZI ȘI: Noile date tehnice și economice pentru proiectul privind rețeaua de canalizare și stația de epurare de la Dumbrava

Planuri pentru rețea de canalizate în toate satele comunei Dumbrava

Invitat la Actualitatea LIVE, primarul comunei prahovene Dumbrava, Marian Apostol, a vorbit la despre stadiul lucrărilor în cadrul proiectului “Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în satul Dumbrava”, dar și despre demersurile pentru ca astfel de investiții să fie realizate și în celelalte sate ale comunei.

“Avem în derulare mai multe proiecte, majoritatea finanțate de la bugetul local, dar și un proiect prin PNDL 1, moștenit de la fostul primar și care se implementează cu mare greutate în această perioadă. Este vorba despre «Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în satul Dumbrava». (...) Din păcate, ea deservește doar satul Dumbrava. În momentul în care am preluat funcția de primar, în 2017, am făcut proiecte de canalizare și pentru celelalte sate, numai că, la acel moment, nu aveam nicio linie de finanțare deschisă. Lucrez acum la reactualizarea valorilor și la obținerea de avize, sper să depun și aceste proiecte pentru finanțare ori prin Compania Națională de Investiții, ori prin Planul Național de Dezvoltare”, declara primarul comunei Dumbrava, Marian Apostol, în cursul lunii iunie.

VEZI ȘI: DUMBRAVA | Primarul Marian Apostol caută soluții de finanțare a proiectelor pentru rețea de canalizare în toate satele comunei

Emisiunea poate fi urmărită AICI.

Back To Top