marci petrolul
Categorie: Administraţie

ACS Petrolul 52 a fost, din nou, unicul participant la procedura organizată de administrația ploieșteană, pentru atribuirea dreptului de folosință asupra mărcilor Petrolul. Asociația a câștigat licitația care acum s-a putut derula și cu un singur ofertant.

“Unică participantă la licitația organizată de către Primăria Municipiului Ploiești, ACS Petrolul 52, continuatoarea de drept a tradiției fotbalului petrolist, a dobândit dreptul de folosință pentru mărcile Petrolul.

Urmează, acum, în termenul prevăzut de lege, semnarea contractelor de licență exclusivă pentru cele șase mărci”, au transmis reprezentanții Asociației într-un comunicat de presă publicat după licitația de joi, 18 noiembrie.

La finalul lunii septembrie, Consiliul Local Ploiești a decis scoaterea la licitaţie a tuturor celor şase mărci, respingând în aceeaşi şedinţă un proiect care viza doar marca "FC Petrolul Ploieşti".

Aleșii cereau ca ofertantul care dorea să preia însemnele oficiale va trebui să respecte o serie de criterii de performanţă, primul prag fiind încheierea actualului sezon cel puţin pe un loc care să permită intrarea în play off-ul de promovare în Liga 1. În schimb, faţă de prima licitaţie, la care nu s-a prezentat niciun ofertant, autorităţile au decis să elimine criteriul de bonitate, care obliga eventualii doritori să facă dovada că dispun de un buget consistent.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat, la momentul respectiv, cu 19 voturi favorabile şi 5 abţineri.

Mărcile Petrolul, atribuite abia la a treia încercare

La prima licitație, din luna iulie, nu s-a prezentat niciun ofertant. O altă licitație trebuia să aibă loc la finalul lunii septembrie, dar a fost anulată pentru că a existat un singur participant, așadar nu era îndeplinită condiția valabilă în acea etapă, de a exista cel puțin două oferte.

Back To Top