sens giratoriu dn1 sinaia platou izvor
Categorie: Administraţie

Sens giratoriu nou pe DN1. Primăria Sinaia a anunţat zilele acestea începerea lucrărilor de asfaltare la obiectivul care este amenajat aproape de intrarea în localitate, la intersecţia cu strada Platou Izvor.

Noul sens giratoriu este amenajat în zona Platou Izvor, la câteva sute de metri de DN71, la intersecţia cu drumul care duce spre Hotel Mara. În zonă sunt impuse restricţii de trafic. Acestea au fost anunţate la începutul lunii septembrie şi vor fi valabile până la finalul anului, potrivit anunţului transmis la acel moment de Poliţia Rutieră. Totuşi, cu puţin noroc, în funcţie de condiţiile meteo, lucrările ar putea să se încheie cu câteva zile mai devreme, estimarea autorităţilor din Sinaia fiind că, dacă se va menţine graficul actual, noul giratoriu ar urma să fie finalizat înainte de Crăciun.

A început asfaltarea noului sens giratoriu de pe DN1

"Sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Platou Izvor începe să prindă contur. Profitând de vremea bună, constructorul a început lucrările de asfaltare. Dacă vremea va fi în continuare favorabilă, lucrările ar putea fi gata înainte de Crăciun. Sensul giratoriu construit în zona intersecției DN1- Strada Platou Izvor are ca scop fluidizarea circulației rutiere și eliminarea, pe cât posibil, a ambuteiajelor ce se creează la intrarea și ieșirea din acest cartier", a anunţat Primăria Sinaia, într-un mesaj oficial.

Pe acelaşi subiect: Restricţii de trafic pe DN1, în Sinaia, pentru amenajarea unui sens giratoriu

Pe contul de Facebook al instituţiei, autorităţile locale au publicat şi mai multe clipuri video din timpul lucrărilor de asfaltare.

Citiţi şi: Șapte defibrilatoare montate pe stradă, la Sinaia. Echipamentele asigură intervenția rapidă în caz de stop cardio-respirator

Back To Top